Beta glucan 240+ Beta Glucan 240+ je vhodný pro osoby vyžadující silnější dávku beta glucanu, ale sílu Beta Glucanu 500 nepotřebují. Novinkou je obohacení o 100% denní dávky vitamínu C a vitamínu D. Silná dávka 240 mg beta glucanu, spolu [...]
Leden 9, 2018
Krása a zdraví
Od vzkazů pro přátele nebo vaše milované po seznam, co vše je nutné splnit – trend popisovatelných tabulí v domácnostech stoupá v zemích po celém světě. Nyní díky značce Russell Hobbs spolu můžete sdílet recepty, dobu vaření nebo si předávat [...]
Říjen 23, 2017
Gastronomie
Jablka mají jednu velkou výhodu – jsou vždycky k dostání. Určitě je vám všem povědomá situace, kdy se znenadání nahlásí hosté a vy ještě narychlo pečete tolik oblíbený jablečný štrúdl. Jenže s jablky se toho dá v kuchyni vykouzlit mnohem víc. Aby byly [...]
Září 29, 2017
Gastronomie
Astaxanthin je nejsilnějším známým antioxidantem a nejvíce je ho koncentrováno ve sladkovodní řase Haematococcus pluvialis, jejíž kultivace probíhá v ekologické produkci v podhůří Krkonoš.Astaxanthin může být přidán do některých pokrmů i nápojů. Výsledkem je tzv. superpotravina, která má díky dodaným blahodárným látkám [...]
Září 22, 2017
Gastronomie
Televizní, muzikálový, divadelní a filmový herec Roman Vojtek v netradiční roli! Tentokrát si nehrál na prince, ale kuchaře, a to hned se dvěma známými herečkami, které znáte ze seriálu „Vyprávěj“ a „Ordinace v růžové zahradě“. Spolu s Mahulenou Bočanovou a Ivanou Jirešovou se [...]
Chřestová polévka s šunkovými kostičkamiKolik polévek umíš, tolikrát jsi kuchařem! Zvyšte si teď, v chřestové sezóně, svoji kuchařskou kvalifikaci a rozšiřte svůj polévkový repertoár o tuto jemnou jarní polévku ze zeleného chřestu s kostičkami ze šťavnaté šunky. Ingredience (4 porce): 2 [...]
Březen 27, 2017
Gastronomie
Recepty z Parmigiano Reggiano DOP Bramborový salát s Parmigiano Reggiano DOP Suroviny:6 středně velkých brambor na salát1 mrkev + 1 petrželhrst velkolisté petrželky – najemno nasekané75 g nastrouhaného Parmigiano Reggiano DOP3 lžíce zakysané smetany, 2 lžíce majonézy1 šalotka – spařená a nakrájená na [...]
Říjen 3, 2016
Gastronomie