ijournal.cz

Rubrika"potraviny na trhu" Tag

Melouny Bouquet 1

Využijte sezóny bezpeckových melounů BOUQUET. Jsou vždy šťavnaté a nabité vitamíny!

Melouny jsou jednou z nejoblíbenějších a nejzdravějších letních pochoutek. Ne každý ale dokáže poznat, který plod je správně zralý. S bezpeckovými melouny Bouquet je to ale hračka. Jsou totiž zárukou zdravého, kvalitního a šťavnatého produktu. Melouny Bouquet jsou vždy sklízeny [...]

Květen 21, 2016 Gastronomie
2014_Cokoladove

Cukrářská pochutina z podhůří Krkonoš

Jistě je všichni znáte – zlatohnědé oplatky, vyplněné chutným sypáním a do trubičky stočené. Popraskaná struktura oplatek je známkou jejich dobré jakosti, neboť nestačí jen trubičky uvnitř dobře prosypat, ale je nutno, aby i oplatka byla dobrá, hlavně křupavá a [...]

Květen 13, 2016 Gastronomie
KS_Nebesky

Jak povznést sýr na zážitek?

Povzneste sýr na zážitek s neobvyklými kombinacemi Krále Sýrů. Vladislav Stuparič, kapitán Juniorského národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, zabrousil až do molekulární kuchyně a vytvořil perfektní chuťové zážitky, které můžete ochutnat v květnu a červnu na Prague Food Festivalu  nebo [...]

Květen 12, 2016 Gastronomie
507A0293

Horské mléko z Liptova na talíři

Výrobky z mléka z horských oblastí slovenského Liptova přináší na český trh stejnojmenná slovenská značka Liptov. Její sýry, sýrové speciality i bryndza jsou úzce spojeny s dlouholetou tradicí sýrařských mistrů liptovského regionu. A i to je důvod, proč v produktech této značky nenajdete [...]

Květen 5, 2016 Gastronomie
grilovaci_sezona-25

Rady a tipy ke grilování

Jak připravit maso na grilování?Velice důležité je vyndat maso z lednice několik hodin před grilováním. Pokud dáte studené maso rovnou na gril, ztuhne. Jestliže máte raději ryby a mořské plody a nemáte zrovna čerstvé kousky, je potřeba jim dát čas při [...]

Duben 30, 2016 Gastronomie, Rady, tipy, názory
grilovaci_sezona

Grilovací sezóna je v Tescu v plném proudu

Grilování má v oblibě stále více Čechů. Z exkluzivního průzkumu* zpracovaného pro společnost Tesco, vyplynulo, že celých 61 % dotázaných griluje i několikrát v sezóně. Převážná většina (77 %) bere grilování jako vhodnou příležitost pro potkání se s rodinou nebo známými. S produkty Tesco Grill [...]

Duben 29, 2016 Gastronomie
3

Koncept moderního řeznictví

MeatPointMimořádná kvalita a pestrost nabídky. Taková je filozofie sítě moderních řeznictví MeatPoint, která otvírá svou novou pobočku nedaleko Vítězného náměstí na Praze 6. Na zákazníky čeká pestrý výběr vyzrálého i čerstvého masa a nejrůznějších uzenin.„Připravujeme krůtí směs se zeleninou, burgry [...]

Duben 27, 2016 Koktejl
KRAJANKA_ZAKYSKA

Oblíbená Krajanka v novém jednoduše poctivá

Český výrobce a distributor zakysaných smetan značky Krajanka přichází na trh se dvěma novinkami a redesignem obalů. Podstata výroby však zůstává nezměněna, Krajanka využívá jednoduchých receptur, jsou pro ni důkladně vybírány jednotlivé ingredience a její zpracování je jednoduše poctivé. Nic složitého, [...]

Duben 24, 2016 Gastronomie
Cafe_Colore

Pocta kavárenské tradici v Café Colore

Atmosféra pařížských kaváren, vzorná obsluha a poctivá domácí kuchyně. Takové jsou hlavní devizy oblíbeného podniku v Palackého ulici. Na menu Café Colore hosté najdou řadu krásných a chutných pokrmů z české i mezinárodní kuchyně, které připravuje zkušený šéfkuchař Luboš Leopold.Kulinární nabídka [...]

Duben 13, 2016 Gastronomie
Prima_Pegas horke maliny_novinka_65,00 Kc

PRIMA pravé české léto na smetanové vlně

Značka Prima zmrzlina si na složení svých zmrzlin velmi zakládá a nespokojí se s náhražkami. Poctivá smetana, tvaroh, mléko, pravé ovoce. To jsou jedny z hlavních surovin, které se podílejí na jejich autentické a nezaměnitelné chuti. Prima zmrzlina každoročně představuje několik novinek, [...]

Duben 10, 2016 Gastronomie