ijournal.cz

COLD BREW – výjimečný zážitek z kávy

red Zdroj: Paul 27.6.2021 Gastronomie

Mysleli jste si, že připravit skvělou kávu je možné pouze s použitím horké vody? V tom případě jste ještě neochutnali cold brew. Jedinečnost Cold brew PAUL spočívá v jeho přípravě. Speciálně umletá kolumbijská káva je 16 hodin louhována ve studené vodě a poté pečlivě filtrována. Důležitá je správná jemnost mletí, dostatečná doba louhování a samozřejmě kvalitní káva. Ve francouzském pekařství PAUL používají vždy čerstvě namletou 100% Arabicu. Od klasické kávy se cold brew liší především vyšší sladkostí a příjemnými čokoládovo-ovocnými tóny. Proto ji většinou není třeba ani sladit. Pokud si však rádi dopřáváte kávu s jemnou sladkou chutí, sáhněte po Cold brew honey, který je lehce dochucený květovým včelím medem.  

COLD BREW_PAUL


Cold brew nejlépe chutná ledově vychlazený, s ledem nebo trochou mléka. Svou denní dávku kofeinu si nyní můžete dopřát opravdu stylově. V pekařství PAUL koupíte cold brew v originální lahvičce, která svým tvarem připomíná proslulou pařížskou Eiffelovu věž. Je ideální na cesty, v případě potřeby lahvičku znovu uzavřete a kávu si pohodlně vychutnáte při procházce městem, v autě i v parku. Každý nápoj v 300 ml lahvičce je připraven téměř ze 27 gramů kávy, což je více než tři klasická espressa. Obě varianty Cold brew PAUL vás skutečně osvěží a dodají energii, kdykoli to budete potřebovat.


Aktuální informace o provozní době poboček najdete na 

E-shop: shop.paul-cz.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Paul