Díky spolupráci Vitany a Kateřiny Winterové, herečky, autorky knih o jídle a spolutvůrkyně pořadu Herbář, vzniklo pět nových druhů originálních kořenicích směsí. Typická i exotická koření Kateřina sama namíchala po návratu z cesty Indií, která jí byla velkou voňavou inspirací, [...]
Březen 31, 2022
Gastronomie
Víte, co je to vyvážená strava? Přece v každé ruce jedna tabulka čokolády. Tímto heslem se asi řídili i v Costa Coffee. Protože nová nabídka je vyložená čokoládová bomba. Najdete jí v dortech, ale i v novém kávovém drinku. Má afrodisiakální účinky a pomáhá [...]
Březen 23, 2022
Gastronomie
Semínka rostlin obsahují vše, co rostlinka ke svému vývoji potřebuje. Během procesu klíčení se aktivují metabolické změny, zvýší se obsah vitamínů, minerálních látek enzymů, chlorofylu a dalších důležitých živin. Pro nás představují mladé klíčky a výhonky perfektní zdroj těchto cenných látek, jsou [...]
Březen 15, 2022
Gastronomie
Dlouho a pečlivě jsme vše ladili, ale povedlo se! O víkendu 12. a 13. března od 10:00 do 17:00 hodin budete moci poprvé ochutnat poctivou řemeslnou levandulovou dvanáctku, která vznikla ve spolupráci s mistry sládky z vyhlášeného Pivovaru Matuška. Pivo je [...]
Jaro a sluníčko stále nikde a vám už dochází nápady, jak se v chladném počasí zahřát až do morku kostí? Vyzkoušejte po generace milovaný „Bavorák“ ve formě nového teplého nápoje v kombinaci s tonicem. Všemi oblíbená chuť populárního „Bavoráku“ ve své horké verzi [...]
Leden 27, 2022
Gastronomie
Málokterý výrobek je tak typickým symbolem francouzské pekařské tradice jako poctivý máslový croissant. V nabídce pekařství PAUL tedy samozřejmě nesmí chybět. První měsíce nového roku budou ve francouzském pekařství PAUL ve znamení sladkých croissantů. Název křehkého pečiva znamená půlměsíc a odkazuje [...]
Leden 12, 2022
Gastronomie
Pivovar Svijany uvádí na trh vánoční balení pivaZelená a červená dominují letošní vánoční edici svijanského piva. Stejně jako v uplynulých letech rodinný pivovar letos dostál tradici a připravil nejen speciální vánoční „osmipack“ Svijanského Mázu 11 %, ale také pětilitrové soudky, [...]
Prosinec 18, 2021
Gastronomie
Vánoční čas je v plném proudu a vy máte jedinečnou příležitost předvést své kreativní umění a namíchat si podle vlastních chutí váš oblíbený a delikátní krémový Baileys Original Irish Cream. Vychutnejte si sváteční čas s Baileys jednoduše a stylově. Sladce si [...]
Prosinec 16, 2021
Gastronomie
Letošní Vánoce v pekařství PAUL budou opravdu veselé. Kromě oblíbené francouzské klasiky vykouzlí úsměv na tváři dětí i dospělých roztomilá tartaletka se sobíkem.Ve francouzském pekařství PAUL si Advent umí opravdu užít. Letos své zákazníky překvapí hravou novinkou, která potěší malé [...]
Prosinec 7, 2021
Gastronomie
Makový protein je velmi bohatým zdrojem minerálů přirozených pro mák, ze kterých významně vyčnívá vápník. Pouhé dvě polévkové lžíce makového proteinu v sobě obsahují průměrnou denní dávku vápníku danou pro lidský organismus. Používá se jako příměs do müsli, ovesných kaší, [...]
Listopad 22, 2021
Gastronomie