ijournal.cz

Rubrika"novinky potravin" Tag

koření

Objevte exotické vůně Světové edice

Díky spolupráci Vitany a Kateřiny Winterové, herečky, autorky knih o jídle a spolutvůrkyně pořadu Herbář, vzniklo pět nových druhů originálních kořenicích směsí. Typická i exotická koření Kateřina sama namíchala po návratu z cesty Indií, která jí byla velkou voňavou inspirací, [...]

Březen 31, 2022 Gastronomie
Costa_image

Čokoládové randevú v Costa Coffee

Víte, co je to vyvážená strava? Přece v každé ruce jedna tabulka čokolády. Tímto heslem se asi řídili i v Costa Coffee. Protože nová nabídka je vyložená čokoládová bomba. Najdete jí v dortech, ale i v novém kávovém drinku. Má afrodisiakální účinky a pomáhá [...]

Březen 23, 2022 Gastronomie
pomazánka

Klíčky a výhonky posílí imunitu, zaženou jarní únavu a doplní energii

Semínka rostlin obsahují vše, co rostlinka ke svému vývoji potřebuje. Během procesu klíčení se aktivují metabolické změny, zvýší se obsah vitamínů, minerálních látek enzymů, chlorofylu a dalších důležitých živin. Pro nás představují mladé klíčky a výhonky perfektní zdroj těchto cenných látek, jsou [...]

Březen 15, 2022 Gastronomie
Pivo z BIO Levandule Chodouňské

Novinka na čepu v Levandulovém údolí. Křest levandulového piva ve spolupráci s Pivovarem Matuška o víkendu 12. a 13. března

Dlouho a pečlivě jsme vše ladili, ale povedlo se! O víkendu 12. a 13. března od 10:00 do 17:00 hodin budete moci poprvé ochutnat poctivou řemeslnou levandulovou dvanáctku, která vznikla ve spolupráci s mistry sládky z vyhlášeného Pivovaru Matuška. Pivo je [...]

Březen 10, 2022 Různé
Fernet

Zažeňte zimu s novinkou – horkým Bavorákem!

Jaro a sluníčko stále nikde a vám už dochází nápady, jak se v chladném počasí zahřát až do morku kostí? Vyzkoušejte po generace milovaný „Bavorák“ ve formě nového teplého nápoje v kombinaci s tonicem. Všemi oblíbená chuť populárního „Bavoráku“ ve své horké verzi [...]

Leden 27, 2022 Gastronomie
Paul

Francouzská klasika jak ji neznáte

Málokterý výrobek je tak typickým symbolem francouzské pekařské tradice jako poctivý máslový croissant. V nabídce pekařství PAUL tedy samozřejmě nesmí chybět. První měsíce nového roku budou ve francouzském pekařství PAUL ve znamení sladkých croissantů. Název křehkého pečiva znamená půlměsíc a odkazuje [...]

Leden 12, 2022 Gastronomie
Vánoční multipack Svijanský Máz

Svijany ve vánočním šatu

            Pivovar Svijany uvádí na trh vánoční balení pivaZelená a červená dominují letošní vánoční edici svijanského piva. Stejně jako v uplynulých letech rodinný pivovar letos dostál tradici a připravil nejen speciální vánoční „osmipack“ Svijanského Mázu 11 %, ale také pětilitrové soudky, [...]

Prosinec 18, 2021 Gastronomie
Obrázek1

Zahřešte si sladce s Baileys! Dopřejte si nevšední zážitek v prvním a jedinečném pop up baru ve Vnitroblocku!

Vánoční čas je v plném proudu a vy máte jedinečnou příležitost předvést své kreativní umění a namíchat si podle vlastních chutí váš oblíbený a delikátní krémový Baileys Original Irish Cream. Vychutnejte si sváteční čas s Baileys jednoduše a stylově. Sladce si [...]

Prosinec 16, 2021 Gastronomie
PAUL_Vanocka

Veselé Vánoce v pekařství PAUL

Letošní Vánoce v pekařství PAUL budou opravdu veselé. Kromě oblíbené francouzské klasiky vykouzlí úsměv na tváři dětí i dospělých roztomilá tartaletka se sobíkem.Ve francouzském pekařství PAUL si Advent umí opravdu užít. Letos své zákazníky překvapí hravou novinkou, která potěší malé [...]

Prosinec 7, 2021 Gastronomie
sladké lívance

Proč zařadit makový protein do svého jídelníčku?

Makový protein je velmi bohatým zdrojem minerálů přirozených pro mák, ze kterých významně vyčnívá vápník. Pouhé dvě polévkové lžíce makového proteinu v sobě obsahují průměrnou denní dávku vápníku danou pro lidský organismus. Používá se jako příměs do müsli, ovesných kaší, [...]

Listopad 22, 2021 Gastronomie