Motto: Úspěch je směsicí tvrdé práce a velkých snů. (Lee Iacocca)
Dnes je Středa, 24.Červenec 2019
ijournal.cz

Rubrika"novinky potravin" Tag

image

Ochutnej, miluj, sdílej

Horké letní dny jsou v plném proudu, a tak je potřeba myslet na to, abychom měli dostatek tekutin. A to nejen my ale i naši nejbližší.Waterdrop uvádí na trh novinku LOVE. V malé kostce ochutnáte kombinaci plodů goji, schizandry a granátového jablka. [...]

Červenec 14, 2019 Gastronomie
Zmrzka

Jahodová a borůvková ZMRZKA od Hollandie

Svěží, lehká, lahodná, božská… Vaše chuťové pohárky si právě podmanila nová ZMRZKA od české mlékárny Hollandia. Perfektně vyváženou chuť dodává této novince příjemně nakyslý jogurt s prospěšnými kulturami BiFi, voňavé a slaďoučké jahody nebo borůvky a hořká křupavá poleva. V parných letních [...]

Červenec 11, 2019 Gastronomie
malinová limonáda a frappé

Svěží letní novinky pekařství PAUL

Francouzské pekařství PAUL připravilo na letní měsíce skvělé čerstvé novinky. Lehký sendvič Faluche a oblíbený salát Fermier jsou jako stvořené pro letní obědy a ledové drinky osvěží i v těch nejparnějších dnech.Málokdo má v horkých dnech chuť na klasický teplý oběd. Ve [...]

Červen 24, 2019 Gastronomie
SEGAFREDO_LOGOS.indd

Segafredo Zanetti představuje novinky pro rok 2019

Segafredo Zanetti CR, přední dodavatel italské kávy pro gastronomii a maloobchodní síť v České republice, reaguje na současné trendy na trhu a představuje novinku Segafredo Cold Brew Coffee pro segment HOREKA.Česká republika nikdy nepatřila k typicky kávovým zemím, spotřeba kávy však [...]

Červen 11, 2019 Gastronomie
Klasické oplatky Manner

Sto desáté výročí založení výroby Mozart Kugeln a další novinky z čokoládového světa Manner na českém trhu

Vídeňská společnost Manner, která zahrnuje rovněž výrobu čokoládovo – marcipánových Mozart Kugeln Victor Schmidt slaví sto desáté výročí od zahájení jejich výroby. U příležitosti tohoto výročí uvádí na trh oblíbené marcipánové Mozart Kugeln v dárkové bonboniéře. Mozartovy koule jsou jednou [...]

Červen 4, 2019 Gastronomie
image foto

Bez bílkovin do plavek nezhubnete. Kde všude je najdete?

Mysleli jste si, že příjem proteinů je klíčový pouze pro sportovce? Tak to je velký omyl. Bílkoviny neboli proteiny jsou nepostradatelnou součástí jídelníčku nás všech, a protože si je tělo neukládá do zásoby, je třeba ho pravidelně zásobit vhodnou stravou. [...]

Červen 3, 2019 Krása a zdraví
Bohušovická mlékárna

Nový PROTEIN z Bohušovické mlékárny motivuje lidi ke změně

Bohušovická mlékárna rozšiřuje portfolio mléčných výrobků o nový PROTEIN. Jedná se o odtučněný tvaroh s přídavkem bílkovin, kterých je v běžném spotřebitelském balení (140 g) až 17,5 g. PROTEIN je tak šitý na míru sportu a zdravému životnímu stylu. Dostupný je ve čtyřech příchutích: natur ve dvou velikostech, jahoda, [...]

Květen 28, 2019 Gastronomie
Lays_Strong

Lay’s: soutěž o pořádnou dávku ostrosti

Lay’s nabízí pestrou škálu chipsů, ze kterých si vybere každý. Avšak v průběhu Ligy mistrů vám doma rozhodně nesmí chybět ty z řady Lay’s Strong! Soutěžte o svou dávku ostrosti a vyhrajte jeden ze 3 balíků Lay’s Strong.   Pro ty, kterým [...]

Květen 25, 2019 Soutěže
Manner jogurty - image foto

Tradiční vídeňská firma Manner spolu s Mlékárnou Valašské Meziříčí uvádí na trh společný výrobek – novinku Smetanový jogurt z Valašska a Manner oplatky

Tříletá spolupráce Mlékárny Valašské Meziříčí s vídeňskou společností Josef Manner&Comp. s celosvětovou působností byla v těchto dnech završena. Na pulty obchodů nyní společnosti uvádějí a spotřebitelům představují společný produkt Smetanový jogurt z Valašska a Manner oplatky. Ten je vyráběn ve třech příchutích vanilkový, [...]

Květen 23, 2019 Gastronomie
Rebarbora a máta

Jarní „limitka“ od Hollandie: Rebarbora a máta

Česká mlékárna Hollandia si pro milovníky jejich Selských jogurtů připravila na jaro opravdový gurmánský zážitek – kombinaci příjemně nakyslé rebarbory a voňavé máty. Snoubení těchto dvou svěžích surovin a Selského jogurtu zajistí chuťovým buňkám jedinečný prožitek. Obsahuje prospěšné BiFi kultury [...]

Květen 17, 2019 Gastronomie