ijournal.cz

Rubrika"recept" Tag

Chia pudink

Proměňte své jídlo v superpotravinu – Odstartujte den snídaní plnou antioxidantů

Astaxanthin je nejsilnějším známým antioxidantem a nejvíce je ho koncentrováno ve sladkovodní řase Haematococcus pluvialis, jejíž kultivace probíhá v ekologické produkci v podhůří Krkonoš.Astaxanthin může být přidán do některých pokrmů i nápojů. Výsledkem je tzv. superpotravina, která má díky dodaným blahodárným látkám [...]

Září 22, 2017 Gastronomie
Sesli se v zastere_Hrubesova_Vojtek_Jiresova

Sešli se v zástěře! Vojtek, Bočanová a Jirešová vařili pod dohledem Markéty Hrubešové

Televizní, muzikálový, divadelní a filmový herec Roman Vojtek v netradiční roli! Tentokrát si nehrál na prince, ale kuchaře, a to hned se dvěma známými herečkami, které znáte ze seriálu „Vyprávěj“ a „Ordinace v růžové zahradě“. Spolu s Mahulenou Bočanovou a Ivanou Jirešovou se [...]

Září 13, 2017 Společenské akce a události
velikonoční beránek

Vyzkoušejte originální jarní recepty s Hamé

Chřestová polévka s šunkovými kostičkamiKolik polévek umíš, tolikrát jsi kuchařem! Zvyšte si teď, v chřestové sezóně, svoji kuchařskou kvalifikaci a rozšiřte svůj polévkový repertoár o tuto jemnou jarní polévku ze zeleného chřestu s kostičkami ze šťavnaté šunky. Ingredience (4 porce): 2 [...]

Březen 27, 2017 Gastronomie
syry z Italie

Vyzkoušejte delikatesní pokrmy s italskými sýry

Recepty z Parmigiano Reggiano DOP Bramborový salát s Parmigiano Reggiano DOP Suroviny:6 středně velkých brambor na salát1 mrkev + 1 petrželhrst velkolisté petrželky – najemno nasekané75 g nastrouhaného Parmigiano Reggiano DOP3 lžíce zakysané smetany, 2 lžíce majonézy1 šalotka – spařená a nakrájená na [...]

Říjen 3, 2016 Gastronomie