ijournal.cz

Rubrika"recept" Tag

Bistro U Býka

Gastrotip z Bistra u Býka v Hybernské: nové chlebíčky pro vegany i vegetariány

Moderní československé Bistro u Býka, které sídlí v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy, reaguje na rostoucí zájem  zákazníků o bezmasá jídla. Nově nabízí dva druhy obložených chlebíčků – veganský a vegetariánský – připravené s důrazem [...]

Srpen 19, 2025 Gastronomie
arancini-alla-norma-Velka-knedlikova-kucharka-wide

Tip na cirkulární vaření

Italská pochoutka, která patří mezi knedlíkové speciality a patří mezi hvězdy cirkulárního vaření: Arancine alla Norma Pokrmy, které se řadí mezi knedlíky zdaleka nepatří jen do české nebo německé kuchyně. Najdeme je taky na jihu Evropy, a to zejména v Itálii. Samotný [...]

Srpen 16, 2025 Gastronomie
dort

Meruňkové léto po Valašsku

Meruňku přivezl z Číny do Evropy Alexandr Veliký a pro mnoho z nás představují tyto sytě oranžové plody vrchol letní sezóny. Přestože mají sladkou chuť obsahují jen poměrně nízký obsah cukru. Díky vysokému obsahu vody mají i velmi nízký obsah kalorií. [...]

Červenec 28, 2025 Gastronomie
Guacamole s mangem

Guacamole na celé léto

Klasika je fajn, ale léto si říká o upgrade. Guacamole si skvěle rozumí se sladkým ovocem i šťavnatou zeleninou – stačí pár čerstvých surovin a vznikne dip, který zaujme víc než kdejaký salát. Zkuste guacamole s mangem, ananasem nebo pečenými [...]

Červenec 24, 2025 Gastronomie, Nezařazené
Haribo shake

Pompézní freak shake s medvídky HARIBO

Chystáte se připravovat i s dětmi nějakou letní dobrotu? Máme pro vás sladký tip Zkuste bláznivý pohár plný smetany jahod a medvídků Haribo. Určitě na něj budete ještě dlouho vzpomínat! Pompézní freak shake s medvídky HARIBO CO BUDETE POTŘEBOVAT NA KOKTEJL:hrst jahod1 banán300 ml plnotučného [...]

Červenec 16, 2025 Gastronomie
image voda

Do formy i do plavek. Podpořte své zažívání a připravte se na léto

Plavková sezóna je tu. Pro mnohé z nás to znamená jediné. Co nejrychleji se přiblížit postavě a kondici, jaké si na léto představujeme. Než sáhnete po zázračných kúrách s nejistým nebo krátkodobým výsledkem, zkuste pár jednoduchých návyků. Pomohou vyladit vaše zažívání [...]

Červenec 6, 2025 Krása a zdraví
kuře s majonézou

Mango – ovoce, které prostě baví

Sladké a šťavnaté mango vládne nejen tropickým oblastem, ale i našim kuchyním. Čtyři originální recepty vám ukážou, že s tímto ovocem jde vytvořit nejen klasika, ale i odvážné chutě plné svěžesti a exotiky.Tip: Mango, které potěší na první sousto. Pro [...]

Červen 12, 2025 Gastronomie
treska

Chutný a zdravý tip z Bistra u Býka: Treska Protein Exklusiv plná kvalitních bílkovin

Treskoslovenská treska s tradicí dlouhou 71 let patří k ikonickým pokrmům a stále drží krok s dobou. V československém Bistru u Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy je nově dostupná vedle klasického a [...]

Červen 5, 2025 Gastronomie
Extra_ovocny_jahodovy_dzem_s_orientalnym_korenim

Vyzkoušejte moderní recepty při přípravě domácích džemů, s výrobky Dr. Oetker je připravíte snadno a rychle

Rodinné recepty si každý z nás střeží jako vzácný poklad. Připomínají nám prázdninové chvíle strávené u babičky plné slunečných paprsků, zralého ovoce a ledové vody v zurčícím potůčku. Využijte letos svou úrodu ze zahrádky pro přípravu chutných domácích džemů a přispějte svou troškou [...]

Červen 4, 2025 Gastronomie
Ovocne spizy s jogurtovym dipem

Melouny Bouquet na talíři: Kreativní recepty, které oživí nadcházející sezónu

Melouny Bouquet jsou synonymem pro vynikající chuť, čerstvost a osvěžení. Díky své sladké a šťavnaté chuti jsou perfektní volbou pro letní recepty, které osvěží chuťové buňky malých i velkých strávníků. Co je na těchto melounech opravdu jedinečné, je jejich bezpecková [...]

Květen 24, 2025 Gastronomie