Moderní československé Bistro u Býka, které sídlí v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy, reaguje na rostoucí zájem zákazníků o bezmasá jídla. Nově nabízí dva druhy obložených chlebíčků – veganský a vegetariánský – připravené s důrazem na čerstvost a detail.
Veganská varianta stojí na jemně pikantním ajvaru jako podkladu, na kterém se vyjímá čerstvá rukola, plátky šťavnatého rajčete a příjemně aromatické pesto. Vegetariánský chlebíček přináší kombinaci rajčatového pesta, krémového capresového podkladu a rukoly, neotřelou sladko-kyselou tečku dodává acetové fíkové pesto. Všechny ingredience jsou pečlivě vyskládány tak, aby chlebíčky nejen skvěle chutnaly, ale i potěšily oko.
„Ne každý z našich zákazníků preferuje maso, i když jsme především masna, proto jsme nabídku rozšířili o veganské a vegetariánské chlebíčky. Jsou opravdu lahodné, tradičnímu obloženému chlebíčku dávají moderní a svěží podobu. Přijďte ochutnat!” zve Eva Novosadová z Bistra U Býka.
Bistro U Býka na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska. Většina produktů pochází přímo od společnosti TAURIS, která na Slovensku reprezentuje špičku potravinářského segmentu. Bistro U Býka je otevřené od pondělí do soboty 10–19 hodin. V létě nabízí také příjemné venkovní posezení na zahrádce.