Motto: Úspěch je směsicí tvrdé práce a velkých snů. (Lee Iacocca)
Dnes je Pátek, 22.Září 2017
ijournal.cz

V tradičním duchu jednadvacítky si užijte výjimečnou rozkoš

red Zdroj: Bar Prolog, foto archiv, -eso- 6.6.2016 Gastronomie

Prolog The Exceptional Cocktail Bar představuje místo, kde se snoubí nejen elegance s komfortem, ale i velká dávka tvořivosti s osobitostí. Důkazem toho je nové koktejlové menu, které již tradičně nabízí 21 drinků – 21 proto, že přesně tolik gramů váží lidská duše. Tradiční i nové drinky v baru Prolog jsou navrženy, namíchány a následně servírovány  tak, aby si z jejich palety vybral skutečně každý. Nový koktejlový lístek v baru Prolog je opravdu pestrý a uspokojí nejen milovníky klasických koktejlů, ale i hosty toužící po originalitě, velkoleposti a opravdovém dobrodružství.

Prolog 5 (1)Prolog 2 (2)














Zcela novou kategorií v koktejlovém menu baru Prolog je sekce s všeříkajícím názvem Sedm hříchů. Zloba, Lakota, Smilstvo, Závist, Obžerství, Lenost a Pýcha - sedm prastarých a přesto zcela originálních způsobů jak velkolepě (z)hřešit ve vší počestnosti! Dlouhodobě nejoblíbenější drinky z kategorie pojmenované Best of the Best – to je klasika, která nikdy nezklame. Do třetice vám představujeme sekci Specials, která mj. obsahuje i tři nealkoholické koktejlové koncepty, které exkluzivně pro bar Prolog navrhl Achim Šipl - světový šampion z roku 2013 v přípravě nealkoholických koktejlů.

Pýcha
Sedm hříchů

Nová sekce námi nabízených drinků je inspirována tématem sedmi smrtelných hříchů. Podnětem pro vznik zcela nových koktejlů nám bylo umělecké zobrazení sedmy dam v sedmi odlišných barevných provedeních. Každá z nich zosobňuje jeden hřích v jeho plné kráse a eleganci. Troufáme si říci, že kterýkoliv z těchto koktejlů se stane doslova zážitkem plným, extravagantním, nezapomenutelným.

Zloba
Pikantní Zloba se spalujícím nádechem pekla, v němž člověka okouzlí kombinace červené řepy, křenového mezcalu a wasabi. Zdánlivě jemná a nenápadně všudypřítomná Lakota, ve které má každá kapka použitého kvalitního koňaku svou přesnou roli. A co teprve Obžerství, Smilstvo, Závist, Lenost nebo Pýcha? Sedm hříchů představuje sedm stylově pojatých koktejlů, které vás překvapí nejen barevným provedením, zajímavými chuťovými kombinacemi, ale i velice originální formou servírování. Hřešte velkolepě!

 Lenost

Best of the Best

Chcete-li mít jistotu, že vás váš koktejl dokonale uspokojí po všech stránkách, vsaďte na drinky z kategorie Best of the Best. Jde o dlouhodobé hity naší nabídky – prověřené drinky, které si hosté v Prologu jednoduše oblíbili a nedají na ně dopustit. Jaká je tedy „klasika“ v podání našich barmanů? Grepová coby Under Bridge Society, slaďoučká coby Milky Way, tajemná coby Pipes & Dreams, živelná coby Bazinga, zamyšlená coby Oxford Time, jedinečná coby Ocean Oyster Punch nebo poetická coby The Real McCoy. Stačí si vybrat.

Earth Song 

Specials

Třetí část nového koktejlového menu v baru Prolog je tvořena sezónní nabídkou nazvanou jednoduše Specials. V této kategorii najdete další čtyři velmi zajímavé alkoholické koktejly a zároveň zejména tři zcela originální a exkluzivně pro bar Prolog navržené nealkoholické  koncepty od Achima Šipla, světového šampiona v přípravě nealkoholických koktejlů z roku 2013, jehož koktejlové koncepty se vyznačují mj. originálními kombinacemi klasických i aktuálních barových trendů.

Prolog 3Prolog 5 (2)Prolog 6


















Nejen chuť, ale také vzhled koktejlu je pro mě nedílnou součástí jakéhokoliv drinku. To samé platí o místě servírování. Neodmyslitelně k němu patří, je součástí příběhu. Velmi si zakládám na tom, aby mé koktejly chutnaly až do poslední kapky – právě proto jsem přijal spolupráci s barem Prolog“, uvedl v této souvislosti  Achim Šipl.

Pro více informací navštivte stránku www.prologbar.cz

 

Prolog 2 (2)

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Bar Prolog, foto archiv, -eso-