ijournal.cz

Rubrika"novinky potravin" Tag

KCH_Roboti

Užijte si limitovanou edici Kinder Chocolate se zamilovanými roboty

Oblíbená pochoutka Kinder Chocolate 50 g opět přichází s limitovanou edicí obalů. Tentokrát je zdobí pětice roztomilých zamilovaných robotů a samozřejmě nechybí ani prostor pro vzkaz či věnování.Nová limitka s roztomilými obrázky potěší malé i velké milovníky čokolády Kinder. Vybírat můžete [...]

Březen 4, 2025 Gastronomie
McMenu+

V McDonald’s si vybere opravdu každý. Objevte nové McMenu+

McDonald’s do své nabídky přináší ještě více štědrých možností, které uspokojí každý apetit bez ohledu na rozpočet. Ať už si chcete vychutnat polední jídlo, něco malého k snědku nebo se podělit s blízkými, ve své oblíbené restauraci McDonald’s si jednoduše poskládáte přesně [...]

Březen 2, 2025 Gastronomie
Tic_Tac_Spearmint

Užijte si svěží mysl po celý rok s novinkou Tic Tac Spearmint

Potřebujete zlepšit náladu, dodat pocit svěžesti a celkově povzbudit? Nalaďte se na pozitivní vlnu s novinkou Tic Tac Spearmint a vychutnejte si jemnou chuť máty kdykoliv a kdekoliv.Postavte se všem výzvám sebevědomě, s úsměvem a svěží myslí díky novince Tic Tac Spearmint, [...]

Únor 18, 2025 Gastronomie
Cheezy Crunch Zinger_produktové foto

KFC uvádí Cheezy Crunch Zinger: spojení kultovního smažáku a Zinger řízku

KFC, největší řetězec restaurací s rychlou obsluhou, přichází na český trh s unikátní novinkou – Cheezy Crunch Zinger. Ten potěší všechny milovníky dvou největších českých kulinářských klasik – smaženého sýru a kuřecího řízku. Burger, spojující tyto dvě ikonické pochoutky české gastronomie [...]

Únor 11, 2025 Gastronomie
Je to bez závazků

Yummy vstupuje na trh a přináší do českých kuchyní jednodušší způsob domácího vaření

                            Řešení pro zaneprázdněné Čechy, kteří milují vaření a společné večeřeNa český trh vstupuje nová služba Yummy, která přináší vychytávku pro všechny milovníky vaření a společného stolování. [...]

Leden 30, 2025 Gastronomie
Pistachio Latte Range

Přivítejte nový rok se zimním menu Starbucks® s příchutí pistácií

Nové zimní menu Starbucks® letos obsahuje speciální sezónní nabídku, která si získá srdce milovníků pistáciové chuti. Zimní nabídka obsahuje limitovanou řadu latte s pistáciovou příchutí, a také dvě nové pochoutky, které doplní zážitek z kávy – lahodný, jemný pistáciový muffin, [...]

Leden 8, 2025 Gastronomie
Chameleon_new

Začněte rok 2025 s barevnými Haribo Chameleon a zpříjemněte si den!

Nevíte, kterou příchuť byste si dali? Měňaví chameleonci, kteří nepřestávají udivovat svými barvami navštívili i svět Haribo. Ochutnejte roztomilé chameleony Haribo Chameleon plné duhových barev. Chameleonci bez umělých barviv nabízí hned 4 příchutě v jednou soustě! Bavte se s těmi nejoblíbenějšími [...]

Leden 2, 2025 Gastronomie
Fuji Single Malt

FUJI SINGLE MALT – japonská whisky z úpatí posvátné hory Fudži

Japonská whisky Fuji představuje dokonalé propojení tradice, přírody a mistrovského umění. Vyráběna v palírně Fuji-Gotemba, nacházející se na úpatí legendární hory Fudži, tato whisky odráží jedinečný terroir oblasti a čistotu místního prostředí. Díky průzračné vodě, která pochází z roztátého sněhu hory [...]

Prosinec 23, 2024 Gastronomie
recept

Bohušovická mlékárna uvádí limitovanou edici Skyru s možností o něj soutěžit

Oblíbený zakysaný výrobek islandského typu, Skyr z Bohušovic, si nově mohou zákazníci vychutnat také v limitovaných edicích s příchutí švestka a štrúdl. Stejně jako ostatní bohušovické Skyry, vyniká i tato speciální edice skvělou chutí, minimem tuku (0,1 %), vysokým obsahem proteinu (až [...]

Prosinec 5, 2024 Soutěže
venecky_baileys

Sladká spolupráce. Věnečky Janeček představují zimní limitovanou edici ve spojení s Baileys Chocolate

Cukrářský boutique Věnečky Janeček v pražské Pštrossově ulici zůstává nadále věrný svému zaměření na jeden konkrétní dezert – věneček. Ten nabízí v mini verzi a několika různých, sladkých i slaných příchutích. Jejich řadu pravidelně rozšiřuje, naposledy v létě o šťavnatou maracuju. Pro nadcházející [...]

Listopad 10, 2024 Gastronomie