Motto: Úspěch je směsicí tvrdé práce a velkých snů. (Lee Iacocca)
Dnes je Středa, 22.Listopad 2017
ijournal.cz

Kokosová alternativa smetany, to je Alpro Coconut Cuisine

red Zdroj: Alpro 18.4.2015 Gastronomie

Dýňová polévka s kokosovou smetanouKuřecí vývar se zázvorem, koriandrem, rajčaty a kokosovou smetanouNovinka v podobě kokosové alternativy smetany na vaření Alpro Coconut Cuisine doplní všední jídelníček o kapku exotiky. Je ideální ingrediencí pro přípravu thajských jídel. Zajímavý, exotický nádech ale dodá i pokrmům běžnějším pro naše zeměpisné podmínky. Příjemně překvapí v kombinaci s nejrůznějšími polévkami. Milovníky kokosu nadchnou neodolatelné, s jejím použitím připravené, kokosové dezerty. Alpro Coconut Cuisine má všestranné využití a může kralovat mnoha pokrmům teplé i studené kuchyně.

100 % rostlinná, kokosová alternativa smetany na vaření se vyznačuje lehkou a přitom plnou a příjemnou chutí. o 30 % méně tuku než jí podobné produkty dostupné na trhu. Neobsahuje živočišné tuky a je snadno stravitelná. Její další velkou výhodou je i praktický uzavíratelný obal. Díky němu si lze připravit kokosové dobroty z části smetany a zbytek uchovat až pět dní bezpečně v lednici pro další plánované kokosové hody.

Nikdy nebylo snadnější a pohodlnější vychutnat si lahodně exotickou chuť kokosu. Balení Alpro Coconut Cuisine 250 ml je k dostání v prodejnách Globus a Tesco za cenu 49,90 Kč.

Krevety pošírované v omáčce z kokosové smetany s bramborovým pyré s citronovou kůrouRagú z tofu s ananasem, rozinkami a kokosovou smetanou s divokou rýžíŠéfkuchař restaurace La Strada Ristorante, Jan Souček, připravil s použitím kokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine a Alpro kokosového nápoje menu sestávající z polévky, hlavního jídla a dezertu: Na výběr je lahodná dýňová polévka, či kuřecí vývar se zázvorem, koriandrem, rajčaty a kokosovou smetanou. Hlavní chod je zastoupen ragú z tofu s ananasem, rozinkami a kokosovou smetanou s divokou rýží nebo krevetami pošírovanými v omáčce z kokosové smetany s bramborovým pyré s citronovou kůrou. Sladkou tečkou je kokosová panna cotta s malinovou omáčkou. Ti, co mají rádi čokoládu, jistě potěší krém z hořké čokolády s kokosovou omáčkou a jahodami.


Pro čtenáře i-journal.cz máme k dispozici výše uvedené recepty. Pakliže o ně budete mít zájem, kontaktujte nás na emailu redakce@ijournal.cz, do předmětu uveďte Alpro – recepty. Rádi Vám je zašle
me. :-)


Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Alpro