Česká mlékárna Hollandia si pro milovníky jejich Selských jogurtů připravila na jaro opravdový gurmánský zážitek – kombinaci příjemně nakyslé rebarbory a voňavé máty. Snoubení těchto dvou svěžích surovin a Selského jogurtu zajistí chuťovým buňkám jedinečný prožitek. Obsahuje prospěšné BiFi kultury a 100 % přírodní ochucující složku na dně kelímku. Sezónní novinka je provoněná jarem a bude v limitované edici.
Přestože Češi nejvíce preferují klasické příchutě jogurtů, tedy jahodový, borůvkový nebo čistě bílý, je třeba občas trochu experimentovat a osvěžit si chutě. A to je jeden z důvodů, proč v české mlékárně Hollandii vyvinuli novou příchuť jejich oblíbených Selských jogurtů, rebarboru a mátu. Novinka obsahuje prospěšné bakterie BiFi pozitivně ovlivňující nejen naše trávení a zažívání, ale také naši imunitu sídlící převážně ve střevech.
Protože si v Hollandii potrpí na co nejvíce přirozené receptuře, neodebírají tuk ze syrového mléka a používají ho tak, jak ho krávy nadojily. Jogurty neobsahují barviva, aromata a ani stabilizátory. Navíc všechny ovocné složky jsou čistě přírodní.
Více na www.hollandia.cz
„Limitka“ švestky se skořicí natrvalo ve stálém sortimentu
To, že jsou limitované edice velmi oblíbené, dokazuje zařazení Selského jogurtu s příchutí švestky se skořicí, která se začala prodávat na podzim loňského roku, do stálého sortimentu. Vyvážená chuť pozdně letního až podzimního ovoce provoněná skořicí spotřebitele zaujala natolik, že se v Hollandii rozhodli začlenit ji do jejich „rodiny“ Selských jogurtů, kam patří čistě bílý jogurt a pak také příchutě jahoda, borůvka, čokoláda, meruňka, malina, irská káva, brusinka a hruška, višeň s vanilkou a černý rybíz