Motto: Úspěch je směsicí tvrdé práce a velkých snů. (Lee Iacocca)
Dnes je Pátek, 22.Září 2017
ijournal.cz

I obědová pauza může být gastronomický zážitek

red Zdroj: Barbar Restaurant 3.5.2015 Gastronomie

Pokud se na oběd v centru Prahy nespokojíte se smažákem a boloňskými špagetami, a rádi si vyzkoušíte méně obvyklé kombinace, zajděte si na jídlo na Malou Stranu. Tam sídlí Barbar Restaurant. Místní kuchaři připravují na každý den nové polední menu. Můžete si sem ale zajít i na drink nebo na večeři, klasické menu mění kuchaři vždy po dvou týdnech. Všechna jídla jsou vždy jen z těch nejčerstvějších surovin. Velký důraz v restauraci kladou i na sezónnost.

Barbar_restaurant_exterier

Na jídelním lístku nikdy nesmí chybět domácí burgery. Střídají se hovězí, rybí i vegetariánské, často jsou k dostání všechny tři. To je pak výběr opravdu složitý, protože každý z nich je něčím výjimečný.

Barbar_restaurant_interier_2

Lístek by v Barbaru nebyl kompletní ani bez palačinek. Můžete si je dát tradičně na sladko nebo vyzkoušet některou z méně obvyklých slaných variant. Na jaře jsou samozřejmostí i výborné saláty a domácí limonády. Po obědě určitě nevynechejte výtečnou kávu a domácí dezert. Nebo se ideálně zdržte do večera a užijte si pohodovou atmosféru v centru Prahy. Pak už bude čas na pivo nebo víno a další chod.

Barbar_restaurant_Vegetariansky_burger_s_tofu_a_cernymi_fazolemi_s_listovym_salatemBarbar_restaurant_Palacinka_s_cokoladovou_penou_a_vanilkovym_kremem












Nezapomeňte si v Barbaru zarezervovat stůl na telefonním čísle +420 257 312 246. Na aktuální menu se podívejte na www.bar-bar.cznebo na Facebook.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Barbar Restaurant