ijournal.cz

Rubrika"Vánoce" Tag

Loučeň

Turistické koule – novinka roku 2022 & Jak sdílet radost z výletu pod vánočním stromečkem

Česká značka ručně vyráběných a malovaných skleněných ozdob Koulier zahájila výrobu turistických koulí. Jedná se tak o další novinku letošního roku v podobě nového konceptu sběratelského suvenýru pro návštěvníky hradů, zámků a další turistických cílů. Tento suvenýr se může stát zdrojem [...]

Květen 10, 2022 Cestování, Zajímavosti
Vanocni ozdoby

Za čtvrt roku od spuštění výroby nové značky Koulier, vyrobili na Oflendě přes sto tisíc vánočních ozdob

Vánoční ozdoby pod novou značkou českých, ručně vyráběných a foukaných vánočních ozdob Koulier se na Oflendě začaly vyrábět v září loňského roku. Tempo předvánoční výroby bylo překotné, ale vyrobeno a ozdobeno bylo přes sto tisíc ozdob. Povedlo se výrobu nejenom nově [...]

Únor 10, 2022 Zajímavosti
Elegant,Girl,Buys,A,Christmas,Tree.,Woman,In,A,White

Velký vánoční průzkum ukázal: Kde nejraději trávíme Vánoce, co večeříme a jak prožíváme vánoční atmosféru

Nejoblíbenější svátky v roce jsou tady. Slavnostní vánoční výzdoba je vidět na každém kroku, všude znějí koledy a vánoční hity. Přestože se může zdát, že všichni prožíváme prosincové dny stejně, podle průzkumu to zase tak jednoduché není. Které tradice hýbou všemi [...]

Prosinec 25, 2021 Zajímavosti
Zámek Loučeň

Tip na výlet – zámek Loučeň má otevřeno přes celé Vánoční svátky

Pokud máte pocit, že se v celých Čechách brány uzavírají, zámek Loučeň jde již tradičně pokrokově proti tomuto proudu, a také letos nechá své komnaty návštěvníkům otevřené během celých vánočních svátků, a to včetně Štědrého dne a Nového roku. Rodinám s dětmi, [...]

Prosinec 23, 2021 Aktuality a pozvánky, Výstavy
Skyr 2021 muffiny

Vyzkoušejte recepty s bohušovickým Skyrem

Bohušovický SKYR slouží nejen jako bílkovinami nabitá svačina, ale také jako ingredience, která má své místo ve sladkých i slaných receptech. Hodí se do salátů, jako dresink do wrapů i do různých koláčů a buchet. Pro inspiraci přinášíme recepty na [...]

Prosinec 22, 2021 Gastronomie
salát

Jak odlehčit sváteční jídelníček, štědrovečerní tabule jinak

Zdravější varianty vánočních receptů: Příprava nízkosacharidových odlehčených jídel není nijak náročná. Důležité je samozřejmě vědět, po jakých surovinách sáhnout a čím nahradit suroviny jako mouku, cukr nebo brambory. Zkuste letos naservírovat jinou rybu než tradičního kapra, odlehčete polévku, nahraďte brambory [...]

Prosinec 21, 2021 Krása a zdraví
Vánoční multipack Svijanský Máz

Svijany ve vánočním šatu

            Pivovar Svijany uvádí na trh vánoční balení pivaZelená a červená dominují letošní vánoční edici svijanského piva. Stejně jako v uplynulých letech rodinný pivovar letos dostál tradici a připravil nejen speciální vánoční „osmipack“ Svijanského Mázu 11 %, ale také pětilitrové soudky, [...]

Prosinec 18, 2021 Gastronomie
Rodinná vstupenka do Vodního světa

Hledáte originální dárek? Darujte zážitek z Aquapalace Praha, kde si vybere opravdu každý

Vánoční shon pomalu a jistě nabírá na síle a vy si jistě říkáte, čím letos své nejbližší obdarujete. Namísto toho, abyste se stresovali, zda vám dárek kvůli přetíženým dodavatelům stihne dorazit, darujte zážitek. A to rovnou pro celou rodinu! Aquapalace [...]

Prosinec 14, 2021 Rady, tipy, názory
Vánoce s našimi sekty

K Vánocům a Silvestru patří šumivá vína. Známe ty nejlepší?

Obliba sektů u nás každým rokem stoupá. A společně s tím se rozšiřuje také počet vinařství, v nichž se vyrábějí. Čeští zákazníci tak mají velmi bohatý výběr tuzemských sektů, které mohou ochutnat při slavnostní příležitosti – třeba o Vánocích a především na [...]

Prosinec 13, 2021 Gastronomie
Božkov vaječňák

Vánoční tradice – jaké jsou u nás a kde se inspirovat, pokud chcete zkusit něco nového?

Vánoce jsou o tradicích, rodině, setkávání, obdarovávání, dobrém jídle a pití – a to všude na světě. Pokud byste svoje oslavy rádi trochu ozvláštnili, inspirujte se zvyky ze zahraničí i nabídkou ne úplně tradičních vánočních drinků, které pomohou doladit atmosféru! [...]

Prosinec 10, 2021 Gastronomie