ijournal.cz

Rubrika"menu" Tag

Bistro U Býka

Gastrotip z Bistra u Býka v Hybernské: nové chlebíčky pro vegany i vegetariány

Moderní československé Bistro u Býka, které sídlí v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy, reaguje na rostoucí zájem  zákazníků o bezmasá jídla. Nově nabízí dva druhy obložených chlebíčků – veganský a vegetariánský – připravené s důrazem [...]

Srpen 19, 2025 Gastronomie
Ledove_osvezeni

Léto plné chutí v Tchibo

Studenti vybrali své letní drinky, Tchibo přidává sendvičová menuLetní sezóna je ideálním časem na nové zážitky – a ty chuťové nejsou výjimkou. V kavárnách Tchibo proto právě teď najdete originální novinky, které osvěží i potěší. Vyzkoušejte třeba limonádu s chutí kávy [...]

Červen 27, 2025 Gastronomie
Vinobona_Jeseter,jelito, jablko

Nový svět podle Ondry Slaniny

Ondra Slanina, spolumajitel a executive chef restaurací Chateau St. Havel a Ginger & Fred, přichází s novým unikátním konceptem. Aktuálně rozšiřuje svou gastronomickou vizi o Vinobona Chef’s Table Restaurant & Wine – místo, kde se snoubí historie, české suroviny a [...]

Duben 5, 2025 Gastronomie
McMenu+

V McDonald’s si vybere opravdu každý. Objevte nové McMenu+

McDonald’s do své nabídky přináší ještě více štědrých možností, které uspokojí každý apetit bez ohledu na rozpočet. Ať už si chcete vychutnat polední jídlo, něco malého k snědku nebo se podělit s blízkými, ve své oblíbené restauraci McDonald’s si jednoduše poskládáte přesně [...]

Březen 2, 2025 Gastronomie
dean&david_praha-interier

V Praze otevírá první lifestyle food bar dean&david: místo, které spojuje chuť a autenticitu

V samém srdci Prahy se dnes otevírá první pobočka německého healthy conceptu dean&david. Na adrese Národní 63/26, v přízemí ikonického obchodního domu Máj, vznikl prostor, který není jen o jídle – je o propojení lidí, jejich hodnot a zážitků.dean&david přináší do [...]

Leden 27, 2025 Gastronomie
Medusa_Prague_Cabaret_Show

Nová zážitková restaurace MEDUSA nabízí hostům kabaret a vrací Praze kabaretní tradici

V centru Prahy se otevírá nová zážitková restaurace MEDUSA. V Praze se jedná o zcela nový koncept spojující kulinářské zážitky s nezapomenutelnou show. Restaurace nabízí nejen gastronomii na vynikající úrovni, ale také pravidelný páteční a sobotní kabaretní program, který hosty zaručeně [...]

Prosinec 4, 2024 Párty a večírky
McCrispyDeLuxe

Češi milují kuřecí čím dál víc. Na scénu proto přichází vymazlený McCrispy Deluxe

Křupavé kuřecí prso smažené v celku, žemle se sezamem a mákem, medovo-hořčičná omáčka, salát, čerstvá okurka a sýr čedar – to je nová stálice menu McDonald’s. McCrispy Deluxe je ode dneška dostupný ve všech 122 českých restauracích. Řetězec tak reaguje na stále větší [...]

Srpen 27, 2024 Gastronomie
Chateau Dobříš

GASTRO TIP: Nová restaurace Chateau Dobříš láká na mezinárodní kuchyni a gurmánské zážitky

V areálu zámku Dobříš se po kompletní rekonstrukci otevřela restaurace Chateau Dobříš. Za významného přispění majitelů zámku, rodiny Colloredo-Mannsfeld, s novým provozovatelem, v novém designu a jedinečným menu, které nabízí nevšední zážitky a chutě. Pestrá nabídka pokrmů potěší všechny mlsné [...]

Červenec 31, 2024 Gastronomie
Richard Bielik

ALCRON Restaurant přináší prémiové plant-forward menu pod taktovkou nového šéfkuchaře Richarda Bielika

Ikonický ALCRON restaurant oslavil první výročí své nové éry. Při této příležitosti si oblíbené místo všech milovníků gastronomie připravilo nové zajímavé menu. Jeho autorem je nový šéfkuchař restaurace Alcron, Richard Bielik, osobnost s bohatými profesními zkušenostmi, která přináší svěží vítr na [...]

Červen 11, 2024 Gastronomie
rest

Akademie čepování piva v SOU100

PIVNÍ CENOTVORBA – Jaké faktory určují cenu jednoho velkého piva Pilsner Urquell?Přímé náklady zahrnují cenu samotného piva (26,70 Kč), přeražení sudu a odtoč (2,00 Kč), sanitaci, údržbu a chemii (0,50 Kč), což dohromady činí hrubý náklad 29,20 Kč bez DPH. [...]

Červen 5, 2024 Rady, tipy, názory