ijournal.cz

Sezona sladkých jahod v pekařství PAUL

red Zdroj: www.paul-cz.com 26.5.2024 Gastronomie

PaulZačátek léta patří tradičně voňavým a šťavnatým jahodám. Jejich lahodnou sladkou chuť si až do konce června můžete vychutnat ve všech pražských pobočkách francouzského pekařství PAUL.



Spojení čerstvých českých jahod od farmářů z Kunratic a tradičních francouzských receptur se špetkou inovace se nedá odolat. Křehká pistaciová makronka s jemným krémem z mascarpone a kousky šťavnatých jahod. Originální dezert s čerstvým ovocem, který je jako stvořený pro prosluněné letní dny.

makronka

Klasický máslový croissant, bohatě naplněný vanilkovým krémem a čerstvými jahodami vás okouzlí už na pohled. A co teprve, když se do něj zakousnete! Budete si přát, aby léto nikdy neskončilo.

croissant

Potřebujete osvěžení? Ledové kávy jsou letní klasika, teď přichází pravý čas na něco nového. Jahodové cappuccino je odvážnou kombinací domácího jahodového pyré bez konzervantů s kávou a trochou mléka na ledu. Tahle novinka si vás získá už po prvním doušku.

cappuccino

Pokud je na vás těch sladkých lákadel moc, zkuste další novinku, která potěší nejen vegany a vegetariány. Nový Falafel salát je lehký a zároveň vydatný. Svěží díky čerstvé zelenině, jemně kořeněné kuličky z cizrnyve spojení s dresinkem z veganského marcarpone vás zasytí, ale nezatíží. Složení bez lepku je dalším skvělým bonusem.

salát

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: www.paul-cz.com