Motto: Úspěch je směsicí tvrdé práce a velkých snů. (Lee Iacocca)
Dnes je Sobota, 17.Únor 2018
ijournal.cz

Zjednodušte si práci v kuchyni díky kvalitním českým produktům Dione

red Zdroj: Dione 21.12.2014 Gastronomie

Najíst se rychle a zároveň zdravě často může být obtížné. Je proto dobré mít v zásobě pár osvědčených receptů, které nevyžadují dlouhé přípravy, ingredience na ně máte vždy doma a jsou nutričně vyvážené. Jedním z takových příkladů je recept na Selskou omeletu. Budete na ni potřebovat:

1 balení Selské směsi DioneDione_recept_Zapecene_rybi_filety
rostlinný olej

3 vejce

vodu

sůl, pepř

petržel

100 g strouhaného sýra

Nejdříve na pánvičce orestujte Selskou směs Dione. Pak si připravte klasický základ pro vaječnou omeletu (rozšlehejte 3 vejce s 3 polévkovými lžícemi vody, přidejte špetku soli a pepře a nasekané bylinky). Základ vlijte na rozpálenou pánev, posypte sýrem a nechte ztuhnout. Na polovinu omelety naskládejte předem připravenou zeleninovou směs, v polovině přehněte a můžete podávat.

Omeleta se zeleninou je sytá a hotová je do 20 minut. A příště můžete místo Selské směsi Dione vyzkoušet třeba hrášek nebo špenát Dione.

Selská_Dione

Zmrazené směsi české značky Dione jsou obecně skvělým pomocníkem v kuchyni. Všechny produkty pochází z tradičních pěstitelských oblastí jako je Polabí a Litoměřicko. Zelenina je sklízena ve fázi nejvyšší zralosti, kdy má nejlepší chuť, vůni, barvu, ale také obsah nutričních hodnot, hlavně vitamínů a minerálních látek. Ty se v zelenině uchovají díky šokovému zmrazení, které probíhá jen pár hodin po sklizni. Takže můžete mít zeleninu té nejlepší kvality vždy po ruce. Skvělou směsí je např. Exclusive Julienne Dione, která je nařezaná na velmi jemné sloupky. Obsahuje kořenovou zeleninu, proto se hodí jako základ do polévek.

Exclusive_Julienne_Dione

Perfektně ale ladí i s rybou, na zapečené rybí filety si připravte:Dione_recept_Selska_omeleta

2 filety

1 citrón

sůl

máslo

1 balení Exclusive Julienne Dione

Dva filety z bílé ryby pokapejte citrónovou šťávou, posolte a vložte na alobal pomazaný máslem. Na filety nasypte zmrazenou zeleninovou směs Exclusive Julienne, na kterou ještě položte plátek másla. Alobal zabalte a pečte v troubě při 180° C asi 30 min. Dobrou chuť!

S_rýží_DioneDione_hotové jídlo s_ryzi k rychlé přípravěA určitě vyzkoušejte i další produkty, které vám usnadní práci v kuchyni. Směs S rýží Dione obsahuje předvařenou rýži a různé druhy zeleniny, takže se hodí jako zdravá příloha nebo hlavní jídlo pro vegetariány. Uvařená je za 10 minut.


Jako lehká příloha je výborná i Brokolice Dione, která chutná nejlépe krátce povařená.

Brokolice_DioneOrientační ceny produktů:

Exclusive Julienne Dione 20x350g – 21,90 Kč

Brokolice Dione 6x350g – 19,90 Kč

S rýží Dione 15x350g – 28,90 Kč

Selská Dione 8x400g – 29,90 Kč

Recepty a více informací o produktech české značky Dione najdete na www.mojedione.cz.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Dione