Plzeňský Prazdroj rozšiřuje svou nabídku zážitkových programů o nový kurz čepování piva. Oproti stávající Škole čepování Pilsner Urquell je ve zkráceném hodinovém formátu a vychází tak vstříc návštěvníkům, kteří chtějí absolvovat časově dostupnější, ale stejně autentický zážitek spojený s výčepním řemeslem a značkou Pilsner Urquell.
„Škola čepování dlouhodobě patří mezi velmi oblíbené aktivity našich návštěvníků. Rozhodli jsme se proto nabídnout nový program v kratší, kompaktnější podobě, plný zajímavých informací, praxe, příjemné atmosféry a výtečného piva,“ říká Rudolf Šlehofer, manažer turismu Plzeňského Prazdroje.
Kurz probíhá v novém školicím centru v prostorách plzeňského pivovaru. Pod vedením zkušeného výčepního se účastníci naučí správnou techniku čepování, zjistí, co všechno ovlivňuje výslednou chuť i vzhled piva, a také jaký je rozdíl mezi hladinkou, šnytem a mlíkem. Součástí programu je i degustace piva Pilsner Urquell v té nejvyšší kvalitě. Na závěr si hosté odnesou certifikát podepsaný mistrem výčepním.
Z
krácená škola čepování Pilsner Urquell je ideální volbou pro každého, kdo hledá originální zážitek během výletu do Plzně, chce obohatit firemní program nebo si jednoduše užít netradiční hodinu v rodišti legendárního piva. Hlubší a detailnější vhled do výčepního řemesla pak nabízí klasická Škola čepování Pilsner Urquell, která trvá 3,5 hodiny a jejíž součástí je i prohlídka pivovaru.
Více informací a online rezervace zde: Zkrácená škola čepování Pilsner Urquell











