Motto: Úspěch je směsicí tvrdé práce a velkých snů. (Lee Iacocca)
Dnes je Pátek, 18.Srpen 2017
ijournal.cz

Restaurace SaSaZu. Fine dining meets Fine art

red Zdroj: SaSaZu 2.3.2016 Gastronomie, Výstavy

Tam, kde je stolování povýšeno na zážitek. Tam, kde uspokojíte všechny své smysly. Tam, kde se umění potkává s nejvyšší formou zážitkové gastronomie. SaSaZu. Fine dining meets Fine art.

kolar1Březnem začíná roční spolupráce restaurace SaSaZu s The Chemistry gallery .

Šestice výrazných umělců se představí během roku v restauraci SaSaZu. SaSaZu tak propojuje svět alternativních umělců se světem zaneprázdněných managerů. Právě umění vás bude inspirovat k uzavření těch nejlepších byznys schůzek, a nebo vás naopak odvede myšlenkami jinam, do světa fantazie.

Tato spolupráce začíná výstavou hyperrealistických obrazů Marka Koláře. V květnu své abstraktní dílo plné energie představí Samuel Paučo. Na přelomu června a července v SaSaZu vystaví svá plátna jedna z nejosobitějších umělkyň mladé generace Lucie Jindák Skřivánková, září patří malíři a sochaři (autorovi sochy Českého lva) Jakubovi Švédovi. Fine Dining meets Fine Art na konci roku ještě uvede Tomáše Němce a začátkem roku 2017 street artistu Michala Škapu.

SaSaZu, to je alchymie chutí, barev, zvuků, vášně a designu, které dohromady vytvářejí okouzlující atmosféru a zkušenost.

2016-02

Věhlasný šéfkuchař restaurace  SaSaZu Andy Tan, již brzy uvede v restauraci kompletně nové menu. Již nyní ale můžete v SaSaZu ochutnat několik Andyho novinek, zmíníme například humrovou polévku Ko Pi Pi nebo grilované hovězí v saigonském stylu Bo-La Lot. Andy zavedl v SaSaZu také vegetariánskou sekci. Oblíbené SaSaZu pokrmy  jako bombajské kuře, červené curry či honkongská rolka jsou nyní v novém, bezmasém kabátě.

2016-03

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: SaSaZu