Motto: Úspěch je směsicí tvrdé práce a velkých snů. (Lee Iacocca)
Dnes je Středa, 14.Listopad 2018
ijournal.cz

Ocenění Grand Restaurantu v hotelu Kempinski High Tatras

red Zdroj: Kempinski High Tatras 25.10.2018 Společnost a osobnosti

Grand_Restaurant_2
Restaurace Grand Restaurant ve Vysokých Tatrách se může pyšnit významným oceněním. V prestižní soutěži Gurman Award 2018 získala
první místo
v kategorii „hotelová restaurace“.

Kempinski Hotel High Tatras 10.-17.08.09
Zásluha patří celému týmu pod vedením šéfkuchaře Miroslava Zamišky, který na pozici šéfkuchaře vystřídal Tomáše Tejbuse. Cenu považujeme za ocenění poctivé práce a věříme, že jsme potvrdili to, že kvalitu držíme stále na té nejvyšší úrovni,” řekla Kathrin Noll, generální manažerka Grand Hotelu Kempinski High Tatras.

perch_fillet
První místo si restaurace ve Vysokých Tatrách vysloužila díky svojí vynikající kuchyni. „Jídla podávaná v naší restauraci jsou vždy prvotřídní kvality a suroviny nakupujeme od lokálních dodavatelů. Našim hostům se snažíme připravit různé speciality, při kterých se nebojíme experimentovat,“
řekl Miroslav Zamiška, šéfkuchař Grand Restaurantu.

Tým_Grand_Restaurant_pod_vedením_šéfkuchaře_Miroslava_Zamišky

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Kempinski High Tatras