Motto: Úspěch je směsicí tvrdé práce a velkých snů. (Lee Iacocca)
Dnes je Středa, 22.Listopad 2017
ijournal.cz

Novinky od pekařství PAUL

red Zdroj: Paul 18.2.2016 Gastronomie, Rady, tipy, názory

Soutěžte s makronkami o pestrobarevné kabelky

Moyenn_Pyramid_compo_FN_01Jedinečnou možnost soutěžit o osm luxusních pestrobarevných kabelek a dárkové poukázky budou mít v březnu a v dubnu zákazníci francouzského pekařství PAUL.

Každý, kdo si v období od 8. března do 1. května 2016 zakoupí v jakékoli pobočce pekařství PAUL alespoň jednu minimakronku, dostane soutěžní kartičku. Tu pak vyplní a vhodí do slosovacího boxu umístěného přímo v prodejně. Každý týden budou vylosováni tři výherci – jeden z nich získá luxusní kabelku, druhou a třetí cenou jsou poukázky do francouzského pekařství PAUL v hodnotě 1.000 Kč a 500 Kč.

V pekařství PAUL, kde jsou na makronky opravdoví odborníci, můžete ochutnat minimakronky v šesti základních variantách, které se pravidelně obohacují o sezonní speciality. Také letos na jaře je pro všechny příznivce této mistrovské cukrovinky připravena novinka – delikátní Tmavá čokoláda.

 3+1 ZDARMA!

Dalším dárkem pro zákazníky je i další skvělá akce – v termínu soutěže (8.3. – 1.5. 2016)  obdržíte při zakoupení tří minimakronek čtvrtou zcela zdarma!

Chleby z pekařství PAUL s novou recepturou

Co se Vám vybaví, když se řekne čerstvý chléb? Typická vůně, lákající k zakousnutí, neodolatelné křupnutí krásně vypečené kůrky a kyprá, ještě teplá střídka, která se přímo rozplývá na jazyku?  Přesně takové jsou tradiční chleby z pekařství PAUL, upečené z kvalitních surovin.


Chleby z francouzského pekařství PAUL
, jsou pečené klasickým způsobem v kamenných pecích, a to několikrát denně, takže každý zákazník dostane svůj chléb vždy čerstvý. Samozřejmostí je použití těch nejkvalitnějších surovin. Díky ruční výrobě a pečlivosti, kterou věnují naši pekaři každému chlebu, jsou tradiční chleby z pekařství PAUL oblíbené po celém světě.

Celozrnný chléb Complete je upečený z celozrnné mouky, získané šetrným mletím celého zrna. Díky tomu si mouka zachová všechny tělu prospěšné látky, jako je vláknina, vitamíny a minerály. Specifickou chuť dodává chlebu tradiční PAUL kvásek.

Vícezrnný kváskový chléb obsahuje vyváženou směs pšeničné, špaldové, žitné, pohankové a kukuřičné mouky. K jeho lahodné chuti přispívá i pestrý mix semínek (dýně, slunečnice, hnědého lnu, prosa a sezamu), plných vitamínů, minerálů a zdravých tuků.

Chléb Polka je vyrobený z výběrové francouzské pšeničné mouky, pěstované speciálně pro pekařství PAUL. Tradiční bílý chléb se zlatavou křupavou kůrkou a kyprou střídkou má v kuchyni skutečně všestranné využití.

Velikonoce provoněné Francií

Máslový mazanec z kynutého těsta k Velikonocům prostě patří. Jenže ne pro každého je pečení koníčkem a ne každý má na složitou přípravu čas. Letos čeká ve všech pobočkách francouzského pekařství PAUL na zákazníky novinka – čerstvě upečený lahodný mazanec z pravého másla, plný rozinek a ozdobený křupavými plátky mandlí.

Mazanec_2016
Naservírujte jej koledníkům ke kávě nebo čaji, vezměte hojako dárek na návštěvu k rodině nebo přátelům – v každém případě budete za hvězdu! A pokud chcete své hosty skutečně překvapit, použijte trik pekařských mistrů – těsně před podáváním dejte mazanec na několik minut do předehřáté trouby. Teplem se krásně rozvinou všechny chutě a váš dům nebo byt navíc provoní sladká vůně tradičních Velikonoc.

Bližší informace naleznete na Facebook PAUL Czech Republic a shop.paul-cz.com

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Paul