Motto: Úspěch je směsicí tvrdé práce a velkých snů. (Lee Iacocca)
Dnes je Sobota, 18.Listopad 2017
ijournal.cz

Gastronomická oáza v centru Prahy

red Zdroj: Satuy, Le Terroir, Bistrot 104. Foto: archiv restaurací a -eso- 6.7.2017 Gastronomie
vynikající gastronomie
Skvělá naturální vína řady Living Wines a představení mnoha dokonalých specialit z dílny šéfkuchařů pražských restaurací nadmíru nadchla pozvané hosty, což vyjadřovaly jejich usměvavé tváře a spokojené prožitky.
V Satuy se specializují na vynikající kuchyni s pokrmy z čerstvých a kvalitních, především mořských surovin, dále neméně zdařilou byla prezentace vyhlášené francouzské restaurace Le Terroir či Bistrot 104 sídlící na adrese v Korunní ulici, kde zase připravují skandinávské delikatesy. Všechny zmíněné gastronomické podniky byly hlavním tahákem neobvyklé party v luxusní Fish&Steak Restauraci Satuy na Ovocném trhu v centru hlavního města.

dobrou chuťjí se i očima









mořské specialityjen ochutnatúchvatná prezentace















Dokonalou tečkou akce Chef Table vol. 1 byl pak art & painting desserts –  příprava sladkých dezertů přímo na stole – úžasného cukráře Martina Hartmanna, který přeměňuje veškeré dezerty doslova v umělecká díla.

cukrářská kouzlaMartin Hartmann představuje své umění










ochutnávka

Pokud jste se nechali zlákat naší malou fotografickou ochutnávkou, není nic snažšího, než se do některé s představených restaurací vydat na oběd nebo večeři a dopřát sobě i blízkým úžasný a nezapomenutelný zážitek.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Satuy, Le Terroir, Bistrot 104. Foto: archiv restaurací a -eso-