Že květiny, okvětní lístky a čokoláda nejdou dohromady? Omyl, ze kterého Vás obratem vyvede florista Pavel Hruška.
Známý florista Pavel Hruška patří mezi ty nejvyhledávanější, kteří se nebojí použít netradiční materiály. Je také průkopníkem umělecké disciplíny designu květin a není žádným překvapením, že před nějakým časem sáhl i po čokoládě, kterou dekoruje květy a okvětní lístky, které nemusíte jen obdivovat zrakem, ale můžete si na nich i pochutnat. Na počátku to byl malý experiment, který se ukázal, že je hoden pasování mezi nové umělecké směry. A tak vznikl Choco flower decor.
Pavel Hruška poprvé květy v čokoládě představil veřejnosti na sklonku roku 2013. Tehdy se také rozhodl, že se zaměří na floristické dezerty. Název pro nový typ designu květin, hledal společně se svým týmem téměř dva roky. „Choco flower decor je odpovídající popisný termín pro mladý floristický, nikoli gastronomický, směr,“ upozorňuje vyhledávaný florista. Trochu se občas zlobí, když si někdo myslí, že si hraje na specialistu gastronomie a důrazně tento pohled odmítá se slovy: „Byl bych velice nerad, aby si někdo myslel, že si hraji na kuchaře. Tak to opravdu není! Primárně jsem a nadále budu floristou, který se nebrání novinkám ve svém oboru.“
Choco flower decor je stále zdokonalován v rukách svého propagátora Pavla Hrušky, o čemž se v těchto dnech přesvědčili návštěvníci HOME ART Praha – Metropole Zličín v Praze společně s několika známými osobnostmi. Společně všichni ochutnávali růžové a jiné jedlé okvětní lístky dekorované čokoládou, ořechy, chia semínky, kokosem, dýňovými semeny. Nemohly však chybět ani plátky dekorovaných hrušek. Hádejte proč?
Florista Pavel Hruška provozuje květinový ateliér, kde poskytuje komplexní služby v oblasti květinové výzdoby interiérů, společenských akcí, svateb, módních přehlídek, oslav a jiných akcí. V ateliéru můžete zakoupit mnoho druhů květin, kytic a doplňků.
Firmu Pavel Hruška najdete na adrese Štěpánská 21, Praha 1 – Nové Město.
Facebook: https://www.facebook.com/atelierhruskadesign?fref=ts