ijournal.cz

Barevné trendy v ZOOT pro podzim a zimu 2023/24

red Zdroj: ZOOT 30.9.2023 Móda, obuv, doplňky
Energická dáma, maminka malé dcerky Melisky,  Simona Poláková, v ZOOTu proměňuje svou lásku k módě v radost zákazníků, kde už 3 roky vede nákupní tým. Trendy hledá po celém světě a pro nadcházející sezónu podzim – zima 2023/24 přináší tipy i pro ty nejnáročnější zákazníky tohoto oblíbeného eshopu v ČR.

Barva roku 2023 – energická Viva Magenta v odstínech syté růžové, fuchsiové - vyniká na kabátech, sukních a svetříkách nebo šatech, pro méně odvážné nositelky se často  magenta objevuje jen jako drobný detail ve vzoru jako je kostka na kabátu, lemování.
Barva roku

Barbie – růžová všude

Současný Barbie trend není jen o růžové, byť převážně ano.  Je to o líbivém slušivém stylu, sukních, šatech a zdůraznění ženské postavy. Kromě růžové ve všech odstínech jsou v Barbie trendu i jemná zelená, světle modrá bílá, či krémová, ale vždy velmi nazdobené, s doplňky. Nebojte se vysokých podpatků, mašlí, čelenek a obecně všech rozličných šperků.

Barbie styl

Růže – Sex ve městě

Další trend, který nám přinesl kultovní seriál Sex ve městě je růže. Zde se nám odráží barva roku i motiv růže – motiv plastické růže se nám bude projevovat zejména od příštího jara jako aplikace na šatech, na páscích nebo šňůrkách na krk.

Sex ve městě

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: ZOOT